Zobacz Jak Pakujemy
Dla zachowania najwyższych standardów bezpieczeństwa wszystkie nasze produkty pakujemy próżniowo. Dzięki czemu dłużej zachowują świeżość i także są bardziej zabezpieczone w trakcie transportu. Powietrze jest jednym z głównych przyczyn psucia się żywności. Procesy utleniania sprawiają, że żywności traci właściwości odżywcze, smak i jakość, zapobiegamy temu pakując nasze produkty w pełnej próżni przedłużając jeszcze trwałość produktów. Sam proces wędzenia bez parzenia powoduje wydłużony termin przydatności produktu. Prosimy po otwarciu o nie trzymanie ich w woreczku tylko na talerzu, w papierze albo w pojemniku próżniowym.
Produkty wysyłamy w styropianowych Boxach posiadające certyfikaty bezpieczeństwa kontaktu z żywnością. Pudełko ze styropianu jest lekkie, czyste i higieniczne. Ma doskonałe właściwości izolacyjne oraz regulują wilgotność. Są odporne na wstrząsy, wilgoć i wodę. Zabezpieczają produkty przed naciskiem, działaniem światła. W połączeniu z wkładami chłodzącymi w postaci żelu, doskonale nadaje się do transportu naszych wyrobów za pośrednictwem kuriera UPS, który dostarcza następnego dnia po odebraniu paczki od nas.
Aby zapewnić ciąg chłodniczy wykorzystujemy wkłady żelowe zapewniające utrzymanie niskiej temperatury wewnątrz opakowania termicznego przez około 48h jak zapewnia producent wkładów.